Wensenlijst
0
Items Hoeveelheid Prijs

U bent hier

Over ons

Donnan McBain keek van op “den hoge ajoen” uit op een mooie gemeente in het groene landschap.  Hij was op zoek naar echte "uisge-beatha" ook gekend als  “the water of life”.  Hij gooide zijn “discount” geestrijke fles weg.

Zijn smaakpapillen wilden duidelijk nog meer.  Hij had genoeg van supermarkt whisky, cognac, calvados, rum of armagnac.  Off the shelf, huis en tuin whisky was niet zijn ding.  Nee, hij wou echte, authentieke en eerlijke geestrijke dranken.

Al snel kwam hij in contact met Wealy Works, een duidelijke gelijkgezinde non-conformist.

Na vele zwoele avonden hadden ze een selectie gemaakt die voldeed aan de volgende criteria:

  • Authentiek
  • Non-conformistisch
  • Lekker

De volgende opdracht was om dit wereldkundig maken.  Op “den hoge ajoen” kan je dan wel ver de polders inkijken maar je bereikt nog niet iedere gelijkgezinde.  De oplossing was een online winkel. Al snel vonden ze enkele techneuten die alles netjes in elkaar boksten. Ze willen de beste website met de beste whisky’s, rums, calvados-sen, cognacs, armagnacs en special for specials. 

Bestwhisky.be  is een online winkel waar het beste en authentiekste aanbod te vinden is.  Bestwhisky.be deelt deze ruime database in in 7 categorieën.  Per categorie vind je een zo volledig mogelijke authentiek selectie terug waar ieder product voorzien is van een foto: knappe, echte foto’s genomen van geestrijke dranken “op stock” en dus niet ergens bij een importateur en daarom ook zeer snelbaar leverbaar. De geestrijke dranken werden opgedeeld volgens de categorie in catalogus, distillery, leeftijd, vintage, inhoud, alcoholpercentage, vat, finish, smaaktype en streek.

In totaal heeft bestwhisky.be 980 geestrijke dranken over 7 categorieën.  Elke maand komen er nieuwe geestrijke dranken bij terwijl andere uitverkocht en zelfs niet meer verkrijgbaar zullen zijn.

Dit wordt gecombineerd met een eenvoudige en eenduidige website-, content en bestelmodule.

Kortom uw voordelen:

  • U hoeft niet aan te schuiven in de winkel, bestwhisky heeft of zoekt het voor u!
  • Bestwhisky.be koopt bij een select groepje importateurs;
  • Wij leveren geestrijke dranken van de beste kwaliteit;
  • Scherpe prijzen, veilige betalingsmodule en professionele verzending;
  • Zelf uw bestelling afhalen is mogelijk.

Donnan McBain & Wealy works staan ook garant voor het verzenden van echte flessen.  Het is ons objectief dat ieder en elke klant absoluut tevreden is over zijn aankoop.  Ze gaan elke uitdaging aan over de verpakking en het verzenden van geestrijke dranken.  Ondertussen hebben ze al heel wat expertise opgebouwd.  Ze hebben anderhalf jaar gewerkt aan de database en enkele maanden aan een betrouwbare verpakking en verzendingsmodule.  Ze garanderen u dan ook dat de geestrijke dranken U in prima conditie bereiken. Indien u niet tevreden bent, zoeken ze graag met u naar een oplossing.

 

DONNAN MCBAIN & WEALY WORKS GCV

DONNAN MCBAIN & WEALY WORKS GCV is gevestigd te 8610 Kortemark, Klerkenstraat 3 en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 29 0043854. Het BTW-identificatienummer is BE 0819.136.195 Gelieve alle correspondentie te zenden aan DONNAN MCBAIN & WEALY WORKS GCV , Klerkenstraat 3, 8610 Kortemark of via het contactformulier.

 

Laatste nieuws

Naar het nieuws

Triple distilled from Auchentoshan

Triple distilled and matured for over twelve years.

I want to hold your hand...

Old Pulteney Huddart occupies a place within the core assortment of this distillery.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Geef hier je e-mail in

 

 

Contact